Grafikos dizaineriams ir fotografams skirtas noutbukas Lenovo Thinkpad W700

Tai pirmasis nešiojamas kompiuteris, skirtas dizaineriams ir fotografams su integruota Wacom planšete. Ekranas 17 colių įstrižainės, WUXGA rezoliucijos (1920 x 1200) su padidintos skalės spalvine gama (kaip teigia gamintojas), integruotas ekrano kalibratorius. Viduje – galingas keturių branduolių procesorius Core 2 Extreme, iki 8 Gb operatyvinės atminties, grafikos sistema NVIDIA Quadro FX 3700M su 1 Gb atminties, vieta dviems kietiesiems diskams, Blu-Ray įrašančio optinio įtaiso galimybė. Bazinė komplektacija kainuos nemažiau 2500 USD (tik anonsavus šį modelį pradinė kaina buvo nuo 3000 USD). Pilnesnės komplektacijos aparato kaina išauga dvigubai ir daugiau. Sprendžiant iš komplektacijos ir kainos, kompiuteris skiriamas profesionalams arba neturintiems kur dėti pinigų. Lietuvos prekyboje šio modelio vis dar nematyti. Visko gali būti, jog čia ir nepasirodys, bet visada galima užsisakyti internetu iš užsienio prekiautojų.

Daugiau informacijos čia : Sisneta , LaptopMag, notebookreview.

[Aurimas]

10 Responses to Grafikos dizaineriams ir fotografams skirtas noutbukas Lenovo Thinkpad W700

  1. Arvydas N parašė:

    nu kaip sakant nesiojamas kompas kietas bet reiktu ir nesiojamos rozetes, nes speju daugiau 1h netempia ant vidutinio apkrovimo 🙂

  2. andyben parašė:

    Na išties geras žaisliukas, daug kas viename, o gal viskas? :). Bet kadangi aš nei profesionalas, nei tas, kuriam pinigų nėra kur dėti, tai dar ištveriu ir su paprastumais 🙂 O tiesa sakant, tai ko tik nėra. Bet kiek pastebėjau, tai kaip ir su telefonais, jei viskas viename, tai nėra pilnai atsižvelgta į kiekvieną detalę atskirai.

  3. andyben parašė:

    Beje, o šiam modelį gal ir vidaus degimo variklis yra? 😀 nes išties taip pat manau, kad baterija ilgai nesidžiaugsi.

  4. Aurimas parašė:

    Tai įtariu kad jis labiau skirtas vis tik jungti prie elektros tinklo, kaip desktop replacement. Bet šiaip tai ištiesų monstras, nors sveria berods 3,77 kg – kaip 17″, tai normaliai.

  5. Vilius parašė:

    nelabai prasmingas daiktas..ideja grazi bet ..baterija neatlaikys/kazin ar imanoma naudotis integruota planchete patogiai plius jinai gan maza..plius su tokios galios technologija ateina ir didelis permokejimas..staliniu is sios srities dar ilgai neishstums

  6. fainasdizainas parašė:

    dirbu su senesniu w700, vertas kainos, IntelCore2 Duo patempia visas naujausias Adobe progrramas, Outlook, Mozilla, CorelDraw, nežinau kaip dėl video grafikos. Baterija laiko 1-2 valandas, priklausomai nuo to, kokiam režime.
    Lovoj filmus žiūrėti nelabai patogu, bet darbui, jei reikia judėti, geras daiktas.
    Pagrindinis klausimas – ar reikia nešiojamo kompiuterio už tokią sumą ar geriau nusipirkti turbo stalinį + super monitorių + printerį ir dar nuskristi pailsėti į Ispanijos kurortą savaitei.

  7. fainasdizainas parašė:

    ajajaj, čia apie seną w700 ir rašote, ieškau naujo w700 🙂

  8. Aurimas parašė:

    Taigi, apie seną 🙂 . Naujesnis turbūt būtų w701, bet ir tas atrodo jau išimtas iš gamybos, likęs 15 colių variantas. imho bet koks noutbukas gerai kaip ne pirmas, bet antras kompas greta rimto desktopo..

  9. gelytesinamus parašė:

    Man tai šie Lenovo kompiuteriai tikrai labai patinka. Juose matau vienus pliusus ir baterija tikrai atlaiko ilgiau nei valandą 🙂

  10. Ruth parašė:

    Players could get the initial bonus at first and then make the 2nd
    deposit to declare the 2nd d benefit.

Parašykite komentarą